Vi skapar hemsidor

Med enkelhet för dig och besökaren.

Vi skapar enkla hemsidor.

Vi gör din hemsida lätt att använda både för dig och dina besökare.
Läs mer

I WordPress skapar vi hemsidor som är enkla för dig att uppdatera och underhålla – och även användarvänliga för besökaren.

Skapa rätt förutsättningar för dig och ditt företag digitalt med en anpassad webb. Du förtjänar ett snyggt digitalt skyltfönster dygnet runt.

Webbhotell / Mail

Webbhotell är plattformen där din hemsida befinner sig. Det finns även möjlighet
att administrera er mail.

Wordpress

I WordPress skapar vi hemsidor som är enkla för dig att uppdatera och underhålla.

Obegränsat med sidor

Du har möjlighet att själv skapa obegränsat med sidor och fylla på med den information du önskar.

Bildspel

Ett bildspel gör det möjligt för dig att enkelt kommunicera ut ett budskap, kampanj eller erbjudande på ett tydligt sätt.

Mobilanpassning

Internetanvändning via mobil är påväg att gå om användningen via dator. Med en mobilanpassad hemsida får besökaren ett lika bra välkomnande i telefonen eller surfplattan som vid ett besök via datorn – du möter dina kunder på ett bra sätt.

Vi skapar mobilanpassningar med responsiv webbdesign, det vill säga den fungerar på alla typer av skärmar. I vissa fall kan behovet vara en separat mobilanpassning och då finns det andra vägar att gå. Kontakta oss gärna så kommer vi med förslag som uppfyller ditt behov.

Koppling till sociala medier

Detta ger dig möjlighet att koppla på dina flöden från sociala medier för t.ex facebook, instagram, twitter, linked in.

Nyhetsfunktion

Har du ett aktivt flöde med nyheter, kampanjer och erbjudanden rekommenderar vi tilläggstjänsten för nyhetsfunktion. Det gör dessutom dig starkare i googles sökmotorer.
Spegla din verksamhet i en ny fräsch hemsida.

Med en hemsida från Webtel Media blir din marknadsföring enkel, effektiv och flexibel. Vi bygger och levererar snabbt och effektivt. Din hemsida blir Du och Din verksamhet, helt enkelt ditt budskap till kunden och besökaren.

Välj ibland våra designer och få en hemsida med rätt funktioner som skapar fler affärer och blir din bästa säljare som är aktiv 24 timmar om dygnet. Den digitala utvecklingen ökar enormt och det gäller att hänga med. Vi skapar fullt responsiva och anpassade hemsidor som håller ditt företag i absolut framkant i utvecklingen. Nya enheter och program kräver mer och mer en uppdaterad hemsida. Skapa dem bästa förutsättningarna för dig och ditt företag med en ny och uppdaterad hemsida. Alla förtjänar ett bra skyltfönster. Välkommen till oss!

Referenser

Rörmokaren i Blekinge
G.Folkessons Maskin & Transport

 För personligt kontakt och vidare information om våra hemsidor

14 + 5 =