Webtel Media

Webtel Media AB grundades i augusti 2014 utifrån en idé om att kunna agera som kontakt mellan företag och säljare i telefon- och mediabranschen. En grund som snabbt utvecklades till ett heltäckande koncept för att täcka alla tänkbara marknadskanaler.

”Medievärlden är stor, många syns överallt och vissa syns inte alls. Det kan vara svårt att veta vart man ska synas och till vilket pris.”

Ett utryck som definierar hur stor ”marknadsföringsdjungeln” är och hur viktigt det är att synas på rätt plats vid rätt tillfälle. En marknadsbudget är alltid unik och likaså företagets marknadsplan. Webtel Media är med från början för att nå maximalt resultat. Antingen är utfallet besparingar utan att påverka profileringen negativt, eller maximering av befintlig budget.

”från Dalarna till Malmö”

Webtel Media har sedan starten 2014 vuxit i takt med efterfrågan och idag är vi fem anställda med kontor i Ronneby på Soft Center och samarbetskontor i Malmö och Växjö. Idag jobbar Webtel Media med företag runt om i hela Sverige och vi har flera och goda företagsreferenser. Våra företagskunder är mycket nöjda med att ha en kontaktperson när det gäller allt inom marknadsföring, kommunikation och webb.

Vi hjälper företag i alla storlekar, allt ifrån enskilda firmor till stora företag och koncerner i de flesta branscher. Våra produkter och tjänster är skräddarsydda för att passa alla företag oavsett storlek och bransch. Hela vårt koncept är att ha en röd tråd genom alla våra produkter och tjänster.

Webtel har idag bl.a. samarbete med Google.se och är även anslutna till Telenor. Vi ser alltid till att ni har rätt priser och får så mycket synbarhet för era investerade pengar som möjligt.

”Många bäckar små”

Ett välkänt utryck som speglar vår vardag många gånger. Det är lika viktigt att ha koll på flödet ut som in. Vi ser till att du alltid har 100 % koll på små utgifter som annars i slutänden kan bli enorma.

Felix Bjurek

Felix Bjurek

VD & Mediastrateg

God service är att alltid finnas för kunden i alla lägen. Jag har nio års erfarenhet inom försäljning, telefoni och marknadsföring från såväl kontor till fält. Affärer handlar om relationer och jag är alltid nyfiken på nya företag i alla olika branscher. Ett personligt möte är en förutsättning för att lyckas och då har du kommit till rätt person. Kontakta mig redan idag.

0457-4626 10
M felix.bjurek@webtelmedia.se

Sebastian Månsson

Sebastian Månsson

Marknad & Mediastrateg

Trygghet och engagemang ligger alltid i fokus. Med erfarenhet inom de flesta branscher vet jag vad som behövs för dig som företagare. Jag har flera års erfarenhet inom marknadsföring och försäljning.

0457-4626 11
M sebastian.mansson@webtelmedia.se